Nervous Breakdown

Jag återkommer om några dagar.


bitch i'm fabulous


You


Whore


Silviu Tolu och Alyssa Miller för Guess hösten 2010




life,s a bitch then you die



Torbjörn

Idag ringde Torbjörn mig, två gånger.
Han sa att han ringde fel och bad om ursäkt, men han ville säkert bara prata, känner det på mig. Jag menar det är nog inte så lätt att bo i Hånsta utanför en annan by som låter som om någon dränkt byn i vatten och döpt den efter det.
Jag tror inte han kommer ring mig igen, en snabbt övergående vänskap är vad det har varit.

Detta är inte den Torbjörn som ringde mig, men han heter också Torbjörn.



fuck love before it fucks you


Gissa kändisen.



Mae West

"So Many Men, So Little Time"

Mae West - Shakin' All Over










Slut!


Bad is the new good.

Enligt den katolska legenden levde en gång en storvuxen, skräckinjagande kananitisk man vid namn Reprobus. Han ville tjäna den mäktigaste kungen i världen och tog då tjänst hos en mäktig kung. Men då han upptäckte att kungen var rädd för djävulen drog han slutsatsen att djävulen var ännu mäktigare, och började så tjäna den Onde i stället. När Reprobus sedan upptäckte att djävulen var rädd för Kristus, förstod han att Kristus var ännu mäktigare och beslöt sig för att tjäna denne i stället. Reprobus sökte upp en eremit för att få vägledning. Eremiten sade åt honom att tjäna folket genom att hjälpa resande att ta sig över en flod som låg i närheten.

En dag kom ett litet barn till floden och Reprobus lyfte upp det och började bära det över floden. Men för varje steg Reprobus tog blev barnet tyngre och tyngre, och till slut kändes det som om han bar hela världen på sina axlar. Han frågade då: ”Vem är du?” Barnet svarade: ”Jag är Jesus som bär all världens synder.” Reprobus lär då ha blivit döpt av Jesus. Efter detta bytte han namn från Reprobus (ung. ondskefull man) till Kristoffer ("Kristusbärare").

 


Onsdag den 9 februari, Arbetsförmedlingen...

"Jag har aldrig någonsin i mitt liv träffat någon så bitter ung person som dig"



SkiFree

Jag har letat i år efter detta... Äntligen!
(det blir inte bättre än såhär.)



Ladda ner och spela!

Lena Nyman

Jag älskade Lena Nyman, för alla som inte sett "Släpp fångarne loss, det är vår!" från 1975 måste ni göra det, hon var ett geni, men nu är hon borta. Sorgligt faktiskt.

(med tanke på att man blir ledsen över människor man aldrig träffat eller på något annat sätt har en relation med är det märkligt att känna sorg kan man nog tycka ändå.)




Not "gay" as in happy, but queer as in "fuck you!


tumblr_lfk23kTlBY1qajn57o1_500



Join a hilarious adventure of a life-time!
Work, buy, consume, die.

reality


light me up


RSS 2.0