Hett.

Detta måste ni se, jag önskar så att jag kunde gå ut och vara klädd som denna underbara människa!
Helt fantastiskt helt enkelt!

http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY


Åhh vad härligt!

Vilken underbar dag i denna underbara värld!
(Jag känner inte mig själv längre)




Mio Min Mio

Idag var jag uppe sähär tidigt!



För att passa den här håriga saken som Baltazar är lagom förtjust i, fast jag tror han uppskattar att få springa runt och jaga Mio imellanåt faktiskt. Katten vinner alltid!



Snart kommer nog Anna och ringer på dörren och då ska Mio få lära känna Ella också, långpromenad med hundarna känns bra efter någon dag med feber måste jag säga.

Paniken var total!

Igår delade jag och Anna ett riktigt rysligt tektniskt problem med högtalare, när nivån nästan nådde bistningsgränsen (för att vara dramatisk) så löste det sig fint med en heroisk insats från Annas sida, det var nästan som om hon kom inridandes på en vit häst och gjorde livet värt att leva!
Och sen var det fritt fram för både mat, glass och tre timmar romantisk katastroffilm, helt underbart!

Vi avrundade det vackra vi delade kvällen innan med en grötfrukost och kaffe innan vi gick gemensamt bort till Loppan för att leta fynd åt Anna.


Apelsiner


Jag jobbar som många vet i en secondhand butik inne i stan och har givetvis kunnat göra ett fynd innan jag begav mig hemåt med 4,5 kilo apelsiner som jag köpte på vägen hem förövrigt.
Jag vet inte vad den här prylen kallas men när ni ser bilderna förstår ni säkert, och jag höll den mot mina kamera och tog lite bilder och jag är väldigt nöjd med mitt fynd måste jag säga!


Marilyn Monroe



Digital klocka



Kotten lampan


Skräp

Som dom flesta som känner mig vet är jag något av besatt av källsortering och annat miljötänkande, nästan så det går till överdrift ibland. Men det är väl bra antar jag.
Jag hade min egen plastfria månad, det är något jag kan rekomendera för att förstå hur mycket plast vi annars konsumerar varje månad, eller bara var duktig på att sortera all din plast och släng inget på en månad så lär du se.
För övrigt har jag varit anbitiös och ringt ABK om ett extra sorteringskärl som saknades och även tagit några bilder på hur du effektivas källsortarar dina burkar och pappersförpackningar!




RSS 2.0