Foxy

Vill ha hela vintern!
Ska tvinga någon att införskaffa den!


Granna-Anna

Igår kom Anna hem till mig med ett rosa paket och ett paket glass, paketet var till mig och världens snyggaste skålar fanns inuti och jag trodde jag skulle dö lite av förtjusning!
Mon Amie heter serien av Marianne Westman och är från tidigt 50-tal, skålarna är nyproduktion med resten av serien ska nu inhandlas del för del på tradera, te-koppar, assietter osv.




Feministiskt Initiativ


Modernisera Sverige!

Modernisera Sverige

Miljöpartiet går till val på att Modernisera Sverige. Vi vill ha ett klimatsmart Sverige med förnybar energi, fördubblad kollektivtrafik och energieffektiva bostäder. Satsningar som också ger nya jobb.

Fördubblad kollektivtrafik

Det är dags för ett Sverige där vi alla kan nå orter, städer och metropoler – klimatsmart. Till 2020 ska både kollektivtrafiken och järnvägskapaciteten fördubblas.

Mer jämställdhet

Nu är det dags för ett Sverige som är jämställt på riktigt. Därför vill vi bland annat införa en lag om kvotering till både de offentliga bolagens och börsbolagens styrelser.

Nya snabbtåg

Till 2020 vill vi fördubbla järnvägens kapacitet, för både person- och godstrafiken. Och vi vill att höghastighetståg ska knyta samman våra största städer. Även med andra länder.

Positiv mångfald

Vi tror på ett öppet Sverige som tar tillvara på alla som vill leva här. Nyanlända ska snabbt kunna komplettera sin utbildning och hitta jobb. Och barn ska ha rätt till modersmålsundervisning.

Mer förnybart

Det är dags att börja använda de förnybara energikällor vi har så gott om och att göra oss fria från både olja och uran.

Ingen diskriminering

Vi vill skapa ett Sverige där alla är fria att leva som de vill. Därför är det hög tid att skrota heteronormen och införa nolltolerans mot alla former av diskriminering.

Mindre övervakning

Staten ska inte ägna sig åt massavlyssning och slentrianmässig övervakning av sina medborgare. Vi vill förbättra skyddet för den personliga integriteten och avskaffa både FRA- och IPRED-lagen.

Mer cykling

Det ska vara enkelt att ta sig fram på klimatvänliga och hälsosamma sätt. Därför storsatsar vi både på kollektivtrafiken och på att göra våra städer cykelvänligare.

Bevarad biologisk mångfald

Vi ska bevara den biologiska mångfalden. I våra vida landskap måste det finnas plats för de svenska rovdjursstammarna. Och våra ängs- och hagmarker ska fortsätta bjuda på artrikedom, även för kommande generationer.

Godare mat

För ett godare Sverige ska vi satsa på den rena, äkta maten och bli ett föredöme med förbud mot tillsatser och kemiska bekämpningsmedel. Och våra barn, sjuka och äldre ska få nylagad mat, istället för uppvärmd som körs långa sträckor.

Mer företagande

Tjänsteföretagandet ska få växa. Därför vill vi sänka momsen så att det blir billigare att reparera trasiga saker, äta på restaurang och klippa sig. Detta blir också en satsning på mer hållbar konsumtion!

 


"Stoppa invandringen"

Den största delen människor som invandrar till sverige varje år är svenskar, nästan 16% varje år!
Detta är något jag ser som ett stort problem för vårt land, det finns goda exempel på varför detta blir ett problem och det finns många tvprogram som visar varför denna typ av invandrare borde förbjudas.
Och över 10% är från sveriges nordiska grannländer, förjävligt rent ut sagt!
Dessa två står för över 26% av alla invandring årligen till sverige.

Agera nu svenska folket!


Catzilla

Catzilla King of the Monsters!

The Tail Gunner


Triangel

Jag har hittat en underbar tapet jag så gärna vill ha, inte för att jag egentligen har någonstans att sätta upp den men jag önskar jag hade.
Någon annan borde köpa så jag kan betrakta den när jag är på besök.






Sockervaddsmoln

Jag, Anna, Jennifer och Ella begav oss med färja till Hanö för att jaga vackert väder och helt fantastiska vyer för att nästan låta illamående romantisk, men vi hade i alla fall en underbar dag med fantastiskt väder med extra inslag av duvhjortat och blå bänkar.










RSS 2.0