String

Igår åkte jag till bromölla och köpte mig ytterligare en stringhylla till köket, har ju högt i tak så det fick plats en till, och bra blev det också! Tanten jag köpte den av var dessutom väldigt trevlig och gillade när ungdomar hade intresse av äldre möbler... väldigt söt tant som sagt.
Har påbörjat en ny frisyr som tillslut kommer påminna om James Dean, så halvägs där änsålänge.





Östra Kaserngatan

Jag har inte haft mycket för mig mer än att till slut börja fundera på stadsplaneringen här i stan och om jag fick bestämma skulle det inte finns massa outnyttjade grästomter överallt...
Så jag kunde inte låta bli att leka lite med en karta för att sedan skicka in alltihop till ansvarig i kommunen för att se vad man får för respons.
Har börjat plugga nu också btw.


Hoff

http://www.youtube.com/watch?v=-EXtxbn2ye0

Räddningsuppdrag

Idag har jag gett mig ut på räddningsuppdrag med min cykel som behövde all hjälp den kunde få, det är mammas cykel egentligen men det har liksom flyttat hemmmifrån precis som jag, så vi delar lägenhet nu och äntligen ska jag kunna cykla med henne igen, nästa vecka har hon fått alla spabehandlingar och är nog pigg igen!

Förutom det så kommer Sebbe hit ikväll, skulle egentligen dyka upp imorgon med tristessen tog överhanden så det blev redan ikväll, ska väl ge mig ut om en timme och möta honom på stationen.

Och imorgon ska jag traska bort till skolan och se till att få mig själv inskriven där är det tänkt, sen börjar jag läsa alla mina eggande ämnen så som: företagsekonomi, organisation och ledarskap, rättskunskap i vardagen...
Jag är glad att det bara är 24 veckor och inte mer för då skulle jag nog dö på så många olika plan.

Sebbe!:
(det är en gammal bild, så ni lär inte känna igen honom längre.)



Justin

Beyonce & Justin Timberlake - Single ladies

http://www.youtube.com/watch?v=AfWmpF42yrM&feature=related


Louis CK

Everythings Amazing & Nobodys Happy

http://www.youtube.com/watch?v=8r1CZTLk-Gk&feature=player_embedded


RSS 2.0