One more time

http://www.tetu.com/radio/

Lite gay, men ganska bra musik faktiskt!


Walking back to happiness

Walking back to happiness, woopah oh yeah yeah
Yay, yay, yay, yay ba dum be do!



Bree Van De Kamp



"Okay, now I want you to hold the gun like you're holding a beautiful white dove. Hold it firmly enough that it can't get away, but not so firmly that you can kill it."



"I love to try out new recipes before the holidays. That way if the cookbook has it wrong, I can fix it."




Överraskning!

Visst är det trevligt när något oväntat och spännande händer? fast när jag var och tvättade igår och insåg samtidigt att dom varit och brutit upp mitt förråd för andra gången på ett halvår så blev jag visst överraskad men kanske inte så spännande! (långt från kinderägg överraskningar får jag säga...)

Jag som varit så kreativt-duktig på att samla på mig lampor är nu mer eller mindre lamp-lös i denna grymma värld!
Jag hoppas jag kan få ut vad jag förlorat på försäkringen så kan jag ut och hitta fler... någon som vill följa med på lamp-jakt sen?

Blod

Ballen

Idag efter Idas flytt in till centrum (som för övrigt kommer bli nya festlägenheten givetvis) Vaknar jag upp till strålande solsken och en katt som är tokigt kelen och vill inte vara en centimeter från mig, nu tänker jag göra massvis med kaffe och stå i fönstret, blunda, cigg och en varm kopp kaffe!

Förutom att det är en underbar morgon (nästan så man mår illa så underbart det är) så har jag ont i ryggen så jag vill dö och allt är idas fel, dock insåg jag det när jag dansar runt till 80-tals musik här med katten så det är väl kanske en bra grej, för jag dansar ju faktiskt inte egentligen (sånt håller ju inte jag på med)

Jag har även börjat planer att ha en elfri vecka, helt elfri...
Ska helt klart bli spännande och jag vet knappt varför jag utsätter mig för sånt här, antagligen skulle en läkare säga att jag lider av ett väldigt underligt självskadeebeteende...

En otydlig bild på denna "fantastiska" varelse.


RSS 2.0